Mai alkalmaink

Gyülekezetünket is eléri az Ukrajnából érkező menekültek támogatásának feladata – mivel mi nem tudunk szállást adni, így más formában tudunk hozzájárulni a nagy összefogáshoz. A ma 6 órakor kezdődő presbiteri ülésünkön ezt is végiggondoljuk, s a gyűjtéssel kapcsolatos részleteket hamarosan meghirdetjük. De gondolnunk kell az élelmiszereknél tartósabb támogatásra is – amikor már látjuk, hogy gyülekezetünk területén hány menekült, esetleg család kap ideiglenes otthont, őket segítő lehetőségeket is szeretnénk felajánlani akár a magunk erejéből, akár másokkal összefogva. A helyzet még nagyon gyorsan változik, így még türelmet kérünk, de lépésről lépésre mi is elindulunk ebben a Jézustól tanult szolgálatban.

Ma 14.30-kor és 16.30-kor várjuk a fiatalokat a megszokott alkalmakra, 18 órakor pedig presbiteri ülést tartunk a templomban.

Atyám, segíts, nehogy elkeseredjem gyöngeségemen! Nem vagyok olyan erős és egészséges, mint sokan mások. De tudom, Neked kellenek még a gyengék is. Ha van hely és szolgálatra lehetőség Nálad, úgy mutasd meg azt, kérlek! Ámen.
(a Kezek evangéliuma kötetből)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.