Szélrózsa ifjúsági találkozó

Kedves Testvérek!

Elérhetővé vált a Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozó regisztrációs felülete, 2024. június 16-ig van lehetőség az online regisztrációra és jegyvásárlásra. Ezt követően a helyszínen lehet majd jegyet váltani, valamivel drágábban az online áraknál.
Idén nyáron a nyíregyházi egyetemi campusra hívunk minden érdeklődőt, fiatalokat, kevésbé vagy „örök” fiatalokat, evangélikusokat, nem evangélikusokat, külföldieket, magyarokat, barátot, testvért, nagyit… Egyszóval mindenkit, mert úgy állítottuk össze a programot, hogy minden korosztály találjon magának lelkileg megérintő, izgalmas, érdekes alkalmakat. Most is lesz lehetőség istentiszteleteken, áhítatokon a lelki töltekezésre, a kötetlen beszélgetésekre, melyek során, reméljük, hogy közelebb kerülünk egymáshoz és Istenhez is! Mindezek mellett koncertekkel, előadásokkal, beszélgetésekkel, sporttal és DIY projektekkel is várunk.

Az események listája folyamatosan bővül, érdemes időről-időre ellátogatni a találkozó honlapjára és böngészni a programok között.

A regisztráció során lehet ebédet rendelni, megvehető a Szélrózsa-vonatjegy, és azt is jelezhetik a résztvevők, ha az ingyenes sátortáborban szeretnének megszállni.
Az early bird akció keretében megvásárolt kuponokat is ezen a felületen lehet beváltani.
A regisztrációt érintő kérdésekkel a szelrozsareg@lutheran.hu címen lehet érdeklődni.

A találkozóról, programokról, jegyárakról további információ a Szélrózsa folyamatosan frissülő honlapján található:
https://szelrozsatalalkozo.hu/

Izgalommal, tárt karokkal és nagy-nagy szeretettel várjuk a résztvevőket Nyíregyházára!
Találkozzunk július 10. és 14. között a 14. Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozón!

Szeretettel,
a Szélrózsa Tízek

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.