Ukrajnai menekültek támogatásának lehetőségei

Az Ukrajna orosz megszállása miatt nehéz élethelyzetbe kerülő, menekülni kényszerülő embertársaink megsegítéséről hozott határozatot 2022. február 26-ai ülésszakán a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) XI. Zsinata. Az alábbiakban a segítségnyújtás konkrét lehetőségeit itt szedtük össze: https://www.evangelikus.hu/hireink/itthon/informaciok-az-ukrajna-orosz-megszallasa-miatt-bajba-kerultek-megsegiteserol

A segítségnyújtás leggyorsabb és leghatékonyabb módja a pénzbeli adomány, ezért kérjük, hogy amennyiben lehetőségük van rá, ilyen módon támogassák a menekülni kényszerülőket. A pénzadományokat kétféle módon várjuk: online bankkártyás fizetéssel a https://perselypenz.lutheran.hu/ukrajna felületen keresztül vagy banki utalással (az utaláshoz szükséges adatok a fent linkelt cikkben találhatók).

Lehetőség van gyülekezetünk bankszámláján keresztül is anyagi segítséget küldeni a menekültek részére, melynek száma: 11718000-20328597-00000000. Kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni: „Ukrajnai menekültek támogatására”.

Minden kedves adakozónak köszönjük a segítségét !

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.